maandag 19 maart 2018  15:45

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Commissaris der Koningin op bezoek in Ouder-Amstel

Commissaris der Koningin, de heer J.W. Remkes, heeft donderdag 24 maart een werkbezoek gebracht aan Ouder-Amstel. Hij voerde gesprekken met het college van burgemeester en wethouders, leden van de gemeenteraad en verschillende organisaties en verenigingen. Tijdens een rondrit door de gemeente werd de nieuwe brede Jan Hekmanschool aan de Schoolweg bezocht. Daar liet de commissaris zich onder meer informeren over de luchtkwaliteitsinstallaties in het gebouw.
Na een bezoek aan het industriegebied Molenkade werd een tussenstop gemaakt bij het NS-station Duivendrecht. Ook bezocht de commissaris het nieuw complex van Endemol, waar hij vanuit de boardroom kon uitkijken over het gebied waar in de toekomst wellicht de vierde kern wordt gerealiseerd.


bron: Gemeente Ouder Amstel - 04.04.2011

Rob Holland
Muziek en informatie
07:00 - 19:00