woensdag 21 februari 2018  00:01

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Werkgeversservicepunt Amstel-Venen geopend

Maandag 15 november jongstleden is het Werkgeversservicepunt Amstel-Venen feestelijk geopend. De wethouders Maarten Levenbach (gemeente Uithoorn), Jacqueline Koops (Amstelveen) Crys Larson (Ouder-Amstel) en Ad Verburg (gemeente Aalsmeer) gaven hiervoor gezamenlijk het startsein.
Het Werkgeversservicepunt is een samenwerkingsverband van de gemeente Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Abcoude en het UWV Werkbedrijf. Werkgevers kunnen hier terecht voor al hun vragen over vacatures, bemiddeling, scholing, proefplaatsing,
no-risk polis, subsidie en personeel.
Het Werkgeversservicepunt is onderdeel van het Werkplein Amstel-Venen dat in Amstelveen is gevestigd.
Voor meer informatie over het Werkgeversservicepunt vindt u op www.wsp-amstelvenen.nl


bron: Gemeente Ouder Amstel - 29.11.2010

Marcel Hollandia
Non Stop
00:00 - 07:00