woensdag 21 februari 2018  00:03

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

Ook dit jaar kijkt Sinterklaas ernaar uit om Ouder-Amstel te bezoeken. Op vrijdag 19 november arriveert de boot in Ouderkerk aan de Amstel en op zaterdag 20 november zet de Sint voet aan wal in Duivendrecht.

Gewijzigde aanvaarroute Ouderkerk aan de Amstel
De Wegwijspiet laat weten dat de boot dit jaar niet vanuit Amsterdam, maar vanuit Uithoorn komt varen. Ouders, wilt u hier rekening mee houden? De boot zal dus niet door de Grote Brug varen, maar wel traditiegetrouw door de Korte Brug.


bron: gemeente Ouder Amstel - 07.11.2010 - update: 18:05 uur

Marcel Hollandia
Non Stop
00:00 - 07:00