woensdag 21 februari 2018  00:01

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Koninklijke onderscheiding voor Gerard Agricola

Vrijdag 29 oktober 2010 is de heer G.L.J. (Gerard) Agricola koninklijk onderscheiden. Dat gebeurde na afloop van een bijeenkomst van de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven (ABN), die in Vlissingen werd gehouden. Familie, vrienden en burgemeester Mieke Blankers-Kasbergen verrasten de heer Agricola daar volkomen.
De heer Agricola zet zich al vele jaren in voor zijn natuursteenbedrijf, Cortlever-Agricola uit Diemen, maar ook voor de hele natuursteenbranche. Zo is hij CAO-onderhandelaar en voorzitter en/of bestuurslid van verschillende stichtingen, die alle met de sociale kant van de natuursteenbranche te maken hebben. Daarnaast is hij ook al sinds mensenheugenis actief voor Nea Handbal en is hij oprichter van de Rotaryclub Diemen.
Gerard Agricola is wegens zijn vele verdiensten voor de samenleving benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.


bron: gemeente Ouder Amstel - 02.11.2010

Marcel Hollandia
Non Stop
00:00 - 07:00