woensdag 21 februari 2018  00:02

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Begroting 2011: sober maar actief

De begroting 2011 staat in het teken van bezuinigen. In 2010 zijn al stevige bezuinigingen doorgevoerd op de ambtelijke organisatie, maar ook elders moet flink bezuinigd worden om de begroting sluitend te kunnen krijgen.
Dit heeft al geleid tot verschillende reacties. Zo werden de raadscommissies in oktober druk bezocht door verontruste inwoners. Met name de bezuinigingsvoorstellen op de bibliotheken leverden een stroom aan reacties op. Maar ook onder meer het Muziekcollectief, de sportverenigingen, het Cultureel platform en het bestuur van de Portugees Israelietische Begraafplaats Beth Haim lieten weten geschrokken te zijn van de voorgestelde bezuinigingen.
Wat de gemeenteraad met al deze reacties gaat doen zal blijken in de raadsvergadering op 4 november.

De raadsvergadering begint overigens vanwege de volle agenda op 4 november al om 19.00 uur. Het gemeentehuis, ingang Vondelstraat 1, is vanaf 18.45 uur geopend.bron: gemeente Ouder Amstel - 31.10.2010

Marcel Hollandia
Non Stop
00:00 - 07:00