woensdag 21 februari 2018  00:03

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Varend Erfgoed naar Ouderkerk tijdens Sail

In het kader van Sail 2010 wordt vrijdag 20 augustus het Rondje Ouderkerk georganiseerd. Vanaf het IJ en het Oosterdok te Amsterdam zullen vanaf circa 09.30 uur meer dan 120 schepen behorend tot het Varend Erfgoed via de sluizen bij Carré over de Amstel richting Ouderkerk aan de Amstel varen.
Wat voor schepen kunt u verwachten? Alleen maar oude en originele schepen. Schepen waar de eigenaren uit liefhebberij hun hele ziel en zaligheid in leggen. Kofferdekkruisers, motorsleepboten, luxe motors, maaskruisers, opduwers en akkerschuiten, maar ook zeilend antiek; boeiers, botters, Vollenhovense bollen en Staverse jollen, Lemsteraken, Hoogaarzen, en tjalken.

Programma:
11.00-12.00 uur aankomst schepen
12.30-13.00 uur ontvangst door burgemeester voor het gemeentehuis
ca. 17.00 uur vertrek schepen richting Amsterdam
Gedurende deze dag is er een Sailmarkt in de Dorpsstraat en zijn er verschillende optredens van twee Shantykoren en een Big Band op podium voor het gemeentehuis, Dorpsstraat.

Voor meer informatie; voorlichting@ouder-amstel.nl


De Stichting Promotie Ouder-Amstel stelt 20 plaatsen beschikbaar voor de vaartocht van Amsterdam naar Ouderkerk aan de Amstel. Per touringcar wordt u naar Amsterdam gereden en daar stapt u op een van de boten van het Varend Erfgoed. De bus vertrekt om 9.15 uur en boten zullen tussen 11.00 en 12.00 uur aanmeren in Ouderkerk.
U kunt zich uiterlijk vóór 16 augustus per mail aanmelden via voorlichting@ouder-amstel.nl. Vol is vol.
bron: Gemeente Ouder Amstel - 18.08.2010

Marcel Hollandia
Non Stop
00:00 - 07:00