dinsdag 20 februari 2018  23:50

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Vaart u ook mee?

De Stichting Promotie Ouder-Amstel stelt 20 plaatsen beschikbaar voor de vaartocht van Amsterdam naar Ouderkerk aan de Amstel. Per touringcar wordt u naar Amsterdam gereden en daar stapt u op een van de boten van het Varend Erfgoed. De bus vertrekt om 9.15 uur en boten zullen tussen 11.00 en 12.00 uur aanmeren in Ouderkerk.

U kunt zich uiterlijk tot 19 augustus 15.00 uur per mail aanmelden via voorlichting@ouder-amstel.nl. Vol is vol.


bron: Gemeente Ouder Amstel - 18.08.2010

Non-stop Muziek & Info