dinsdag 20 februari 2018  23:47

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Verkiezing Tweede Kamer 9 juni 2010

Nederlanders die wegens beroep of werkzaamheden van zichzelf of hun partner of ouder op woensdag 9 juni 2010 in het buitenland zullen verblijven kunnen verzoeken om per brief aan de stemming deel te nemen. Zij dienen achttien jaar of ouder te zijn en niet te zijn uitgesloten van het kiesrecht. Het formulier is verkrijgbaar bij de afdeling burgerzaken van het gemeentehuis. Uiterlijk op 12 mei 2010 dient u het formulier weer in te leveren bij de afdeling burgerzaken.

Stemmen en geldige legitimatie
Volgens de Kieswet is stemmen alleen mogelijk onder overlegging van een geldig identiteitsdocument. Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezing van 3 maart is door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) besloten dat het ook mogelijk moet zijn om uw stem uit te brengen als u alleen in het bezit bent van een verlopen identiteitsdocument (Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart, Europese identiteitskaart of rijbewijs). Dit document mag niet langer dan 5 jaar verlopen zijn, dus afgegeven uiterlijk 9 juni 2000 (reisdocument) of 9 juni 1995 (rijbewijs).
U wordt er wel op gewezen dat u normaal gesproken op grond van de Wet op de Identificatieplicht verplicht bent om geldige legitimatie te tonen als u daarom wordt gevraagd, en dat u niet mag rijden met een verlopen rijbewijs.

Stemmen bij volmacht/iemand anders gaat voor u stemmen als u geen legitimatie-bewijs heeft
Als u op de dag van de stemming helemaal geen legitimatie heeft, kunt u aan iemand anders een volmacht geven om voor u te gaan stemmen. U kunt dit alleen doen door een schriftelijke volmacht te geven aan een kiezer die wel een geldig legitimatiebewijs heeft. U kunt hiervoor een formulier opvragen of afhalen bij de afdeling burgerzaken van het gemeentehuis. U vult hierop uw gegevens in en de gegevens van degene die voor u gaat stemmen, ondertekent beide het formulier en levert het formulier uiterlijk 26 mei 2010 weer in bij de afdeling burgerzaken.

Stemmen in een andere gemeente
Indien u in een andere gemeente in Nederland wilt stemmen dan kunt u een kiezerspas aanvragen. Als u nog geen stempas hebt ontvangen kan dat door middel van een formulier tot
uiterlijk 26 mei 2010. Ook het formulier hiervoor kunt u verkrijgen bij de afdeling burgerzaken van het gemeentehuis.
Als u de stempas al heeft ontvangen kunt u deze in persoon op het gemeentehuis laten vervangen door een kiezerspas. Dat kan gedurende de openingstijden van de afdeling burgerzaken, uiterlijk op 4 juni 2010.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de afdeling burgerzaken, telefoonnummer (020) 496 21 21.


bron: gemeente Ouder Amstel - 15.05.2010

Non-stop Muziek & Info