woensdag 21 februari 2018  00:03

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

ID-kaart verloren? Aangifte niet nodig

Het aanvragen van een nieuw persoonsdocument is makkelijker geworden. Sinds 1 mei 2010 hoeft u geen aangifte meer te doen bij de politie als u uw Nederlandse paspoort, id-kaart of rijbewijs bent verloren.

Als u een persoonsdocument bent verloren, kunt u meteen naar het loket Burgerzaken om een nieuw document aan te vragen. Aangifte bij de politie is niet meer nodig.

Dit geldt alleen als u het document zelf bent verloren. Is uw persoonsdocument gestolen, dan moet u hier alsnog aangifte van doen.

Om fraude te voorkomen kunnen meldingen van vermissing of aangiften van diefstal nader worden onderzocht. Bijvoorbeeld wanneer u in korte tijd meerdere keren een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart bent kwijtgeraakt of als gestolen heeft opgegeven. Bij een vermoeden van onzorgvuldig gebruik van een identiteitsdocument, of bij een vermoeden van fraude, zal de afdeling Burgerzaken u doorverwijzen naar de politie.


04.05.2010

Marcel Hollandia
Non Stop
00:00 - 07:00