woensdag 21 februari 2018  00:04

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

  « nieuwsoverzicht

Dodenherdenking in Ouder-Amstel

Op 4 en 5 mei staan wij erbij stil dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Wij herdenken de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en beseffen dat de vrede en de vrijheid, die wij nu in ons land kennen, er niet altijd is geweest.
Het thema van dit jaar is:
"Vrijheid wereldwijd - wat is daarvoor nodig?"

Welke vrijheden zijn zů belangrijk dat we vandaag de dag vinden dat iedereen in de wereld er recht op moet hebben? Wat is daarvoor nodig?
In Nederland zijn we vrij. In sommige landen is die vrijheid er niet. Onwillige leiders en interne spanningen staan daar de vrijheid in de weg.
Het is makkelijk om met elkaar af te spreken dat iedereen recht heeft op vrijheid. In de praktijk is het veel lastiger deze ideeŽn om te zetten in daden.

Programma Duivendrecht
Door muziek en het lezen van gedichten en teksten wordt dit thema uitgewerkt in een korte bijeenkomst om 19.15 uur in de Kleine Kerk, Rijksstraatweg 129. Hieraan wordt meegewerkt door kinderen van basisschool A. Bekema. Na de bijeenkomst volgt een stille tocht naar het monument in de Begoniastraat. Daar legt burgemeester Blankers-Kasbergen namens het gemeentebestuur een krans. Na de twee minuten stilte om 20.00 uur en het Wilhelmus houdt de burgemeester een korte toespraak.

Programma Ouderkerk aan de Amstel
Ook hier vindt een korte bijeenkomst plaats: om 19.15 uur in de Amstelkerk, Kerkstraat 11. Leerlingen van Het Kofschip hebben gedichten geschreven en drie daarvan worden tijdens de bijeenkomst voorgelezen. Cellist Jan Bastiaan Neven en pianist Edward Janning van het Erard Ensemble verzorgen de muziek.
Na de bijeenkomst volgt een stille tocht naar het monument bij het Gemeentehuis, waar loco-burgemeester Den Blanken namens het gemeentebestuur een krans zal leggen. Na de twee minuten stilte om 20.00 uur en het Wilhelmus houdt de loco-burgemeester een korte toespraak en leest Wijnant Slokker een gedicht voor.


28.04.2010

Marcel Hollandia
Non Stop
00:00 - 07:00