maandag 19 maart 2018  15:43

 

Voor Ouder Amstel

Excellent FM is de lokale omroep voor Ouder Amstel en omgeving. Vanaf de rand van Duivendrecht straalt onze zender op 104.9 FM over Duivendrecht, Ouderkerk a/d Amstel en de Waver.
Excellent FM probeert u zo goed mogelijk te informeren met het laatste nieuws, dus kom regelmatig terug op onze site.

lees verder »

Tips of suggesties?

Excellent FM is 24 uur per dag en 7 dagen per week in de lucht met muziek en informatie. Wij proberen de ideale mix voor u te bereiken. Mist u iets, of wilt u meer informatie, neem dan per e-mail contact met ons op:

Algemene informatie:
info@excellentfm.nl
Reclame:
sales@excellentfm.nl

Tips voor de nieuwsredactie of handige weetjes voor op de website of op de radio? Mail uw tips naar de redactie via: redactie@excellentfm.nl

lees verder »

Neem contact op

De Excellent FM studio is telefonisch te bereiken via 020 - 7165574. Indien wij niet aanwezig zijn, kunt u een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Wilt u meer weten over de reclame mogelijkheden bij Excellent FM, bel dan onze sales afdeling: 020 - 7165574.

Nieuws

Hier vind u het allerlaatste nieuws uit Ouder-Amstel en omstreken. Ook uitgebreid Binnenlands nieuws komt aan bod bij Excellent FM.

Commissaris der Koningin op bezoek in Ouder-Amstel »

Commissaris der Koningin, de heer J.W. Remkes, heeft donderdag 24 maart een werkbezoek gebracht aan Ouder-Amstel. Hij voerde gesprekken met het college van burgemeester en wethouders, leden van de gemeenteraad en verschillende organisaties en verenigingen. Tijdens een rondrit door de gemeente werd de nieuwe brede Jan Hekmanschool aan de Schoolweg... meer »

Een sociale, veilige en prettige gemeente »

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op maandag 3 januari 2011 gaf burgemeester Mieke Blankers aan dat zij hoopt en wenst dat Ouder-Amstel ook in 2011 een sociale, veilige en prettige gemeente voor alle inwoners zal zijn.

De volledige nieuwjaarstoespraak van de burgemeester kunt downloaden op de site van de gemeente Ouder Amstel meer »

Goede fietsverlichting van groot belang »

Goede verlichting op je fiets is natuurlijk altijd belangrijk, maar tijdens deze donkere dagen met slecht weer is extra aandacht hiervoor op zijn plaats. Als de politie vaststelt dat de verlichting van je fiets niet volgens de voorschriften is, dan loop je het risico van een bekeuring van 35,00. Daarom de regels voor goede fietsverlichting nog... meer »

Werkgeversservicepunt Amstel-Venen geopend »

Maandag 15 november jongstleden is het Werkgeversservicepunt Amstel-Venen feestelijk geopend. De wethouders Maarten Levenbach (gemeente Uithoorn), Jacqueline Koops (Amstelveen) Crys Larson (Ouder-Amstel) en Ad Verburg (gemeente Aalsmeer) gaven hiervoor gezamenlijk het startsein.
Het Werkgeversservicepunt is een samenwerkingsverband van de... meer »

Anton van de Beek Koninklijk onderscheiden »

Tijdens een feestelijke brandweeravond in Cinetone aan de Duivendrechtsekade heeft burgemeester Mieke Blankers-Kasbergen afgelopen vrijdag een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Anton van de Beek. meer »

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! »

Ook dit jaar kijkt Sinterklaas ernaar uit om Ouder-Amstel te bezoeken. Op vrijdag 19 november arriveert de boot in Ouderkerk aan de Amstel en op zaterdag 20 november zet de Sint voet aan wal in Duivendrecht.

Gewijzigde aanvaarroute Ouderkerk aan de Amstel
De Wegwijspiet laat weten dat de boot dit jaar niet vanuit Amsterdam,... meer »

Koninklijke onderscheiding voor Gerard Agricola »

Vrijdag 29 oktober 2010 is de heer G.L.J. (Gerard) Agricola koninklijk onderscheiden. Dat gebeurde na afloop van een bijeenkomst van de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven (ABN), die in Vlissingen werd gehouden. Familie, vrienden en burgemeester Mieke Blankers-Kasbergen verrasten de heer Agricola daar volkomen.
De heer... meer »

Jeugdfonds aanvragen »

Het jeugdfonds is bedoeld voor deelname van de kinderen aan sport- en hobbyclubs, zwemlessen, muzieklessen, bibliotheek en meer. Aan dit fonds zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zie hiervoor de website van de gemeente Ouder Amstel. meer »

Begroting 2011: sober maar actief »

De begroting 2011 staat in het teken van bezuinigen. In 2010 zijn al stevige bezuinigingen doorgevoerd op de ambtelijke organisatie, maar ook elders moet flink bezuinigd worden om de begroting sluitend te kunnen krijgen.
Dit heeft al geleid tot verschillende reacties. Zo werden de raadscommissies in oktober druk bezocht door verontruste... meer »

Muzikale Wandeling zaterdag 18 september »

Op zaterdag 18 september 2010 wordt voor de vierde keer de Muzikale Wandeling georganiseerd.

Tijdens deze dag krijgt u een mooie wandeling met gids door het dorp Ouderkerk aan de Amstel. En op drie verschillende locaties wordt u een concert met high tea aangeboden.

meer »

Nieuwsarchief

» Werkgeversservicepunt Amstel-Venen geopend
» Anton van de Beek Koninklijk onderscheiden
» Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!
» Koninklijke onderscheiding voor Gerard Agricola
» Jeugdfonds aanvragen
» Begroting 2011: sober maar actief
» Muzikale Wandeling zaterdag 18 september
» Varend Erfgoed naar Ouderkerk tijdens Sail
» Vaart u ook mee?
» Tijdelijke verkeersmaatregelen Zomer Festival
» Tijdelijke verkeersmaatregelen Avond-4-daagse Ouderkerk aan de Amstel
» Verkiezing Tweede Kamer 9 juni 2010
» ID-kaart verloren? Aangifte niet nodig
» Verkeersmaatregelen 5 mei
» Dodenherdenking in Ouder-Amstel

Zoeken in het nieuws

Zoekt u een nieuwsitem uit het verleden? Probeert u de zoekfunctie eens:

Rob Holland
Muziek en informatie
07:00 - 19:00